Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Vanuba

VANUBA este un brand polonez de încălțăminte de interior, misiunea acestora fiind de a crea produse în armonie cu natura, produse care sa ajute la confortul tau zilnic.
VANUBA ofera clienților incaltari unice, de o calitate fără egal. În timpul producției, se acordă atenție fiecărui detaliu, chiar și celui mai mic, de la o selecție riguroasă a pielii de cea mai bună calitate, până la cusutura finala, oferind garantia durabilitatii de ani de zile.
Incaltamintea de interior din piele de oaie este cusuta manual, astfel încât să se poata elimina orice eroare și imperfecțiune, oferind astfel produse care combină designul original și confortul extraordinar.
Dacă ai visat mereu incaltaminte de interior din piele naturală care sa iti ofere tot confortul necesar dupa o zi obositoare, atunci marca Vanuba este doar pentru tine!
Arunca o privire la oferta noastră și alege modelul potrivit stilului tau si nu numai, pentru ca VANUBA este o marca pentru intreaga familie, de la mic la mare.