Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Livrare si plata

Prin finalizarea comenzii cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta cauzata de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la comanda intarziata, transmisa gresit etc.). Cumparatorul este responsabil pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in formularul de pe site.

Modalitatile de plata a produselor si a costurilor aferente transportului sunt:

- plata online cu cardul,

- plata ramburs.

In cazul platii online cu cardul, prevederile de la punctul 3.7. sunt aplicabile.

In cazul platii ramburs, cumparatorul va achita in numerar pretul comenzii la momentul livrarii acesteia de catre serviciul de curierat. Eliberarea chitantei se face de respectiva firma de curierat.

Puppa Kids livreaza pe intreg teritoriul Romaniei in termen de maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Livrarea comenzilor se va efectua printr-un serviciu de curierat ales de Puppa Kids. Livrarea comenzii se va realiza in conformitate cu termenii si conditiile de livrare ale respectivului serviciu de curierat. La momentul livrarii, este obligatorie prezentarea unui act de identitate.

Livrari nationale (incluzand Bucurestiului) prin Cargus Romania:

19 RON / colet pana la 3 kg

1 RON pentru fiecare kg suplimentar

*preturile includ taxa pe valoarea adaugata

Puppa Kids ofera livrarea gratuita in Romania a comenzilor cu valoare de minim 300 RON.

Puppa Kids poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara posibilitatea pentru cumparator sa poata pretinde daune, pentru situatii precum, fara a se limita la: esuarea / invalidarea tranzactiei online, neacceptarea cardului cumparatorului, date incomplete sau incorecte ale cumparatorului.

In cazul in care ulterior plasarii si platii unei comenzi se constata indisponibilitatea unui produs, sau in situatia in care o comanda nu poate fi onorata din motive tehnice ori neconformitati constatate la momentul expedierii, cumparatorul va fi notificat prin email la adresa furnizata la momentul plasarii comenzii si va primi inapoi banii incasati deja de Puppa Kids, fara alte despagubiri.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Puppa Kids va emite o factura pentru produsul / produsele comandat(e), obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Facturile se vor transmite cumparatorului prin email-ul mentionat de acesta la momentul plasarii comenzii sau impreuna cu comanda.

Garantia

Puppa Kids nu furnizeaza nicio garantie de niciun fel. Singurele garantii furnizate sunt, daca este cazul, cele furnizate de partenerii sai.

Prospectele care insotesc produsele, cand este cazul, sunt emise de partenerii Puppa Kids.

Puppa Kids nu poate fi tinuta drept responsabila pentru deteriorarea produsului in timpul transportului si / sau eventuale pagube de orice fel pe care cumparatorul sau o terta persoana le-ar putea suferi dupa livrarea produsului / produselor.

Puppa Kids nu isi asuma raspunderea pentru pagube aparute ca urmare a folosirii in orice mod a produsului / produselor achizitionat(e) prin intermediul site-ului www.puppa.ro.