Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Llorens

Llorens are o frumoasă tradiție și este un business de familie. Totul a început în anul 1958, când bunicul familiei a hotărât să fabrice manual păpuși pentru copii. Împărtășind aceleași valori cu ei, bazate pe tradiție și familie, ne-am regăsit cu trag în povestea lor.

”Noi, la Muñecas Llorens, am moștenit o tradiție frumoasă: a face copiii să râdă și să viseze creând o serie de păpuși care îi fac fericiți. De când bunicul nostru a început să facă păpuși în 1958, nu am încetat să muncim pentru a atrage zâmbete pe fețele copiilor; la Muñecas Llorens, credem că jocul este cel mai bun mod de a învăța copiii.”

Toate păpușile Llorens sunt realizate în întregime la Onil, Alicante (Spania) și se remarcă pentru producția făcută manual 100% și pentru designurile unice. Țesăturile pe care le folosesc sunt realizate de branduri de îmbrăcăminte cu renume, pentru copii. Toate păpușile Llorens respectă reglementările europene privind siguranța copilului, garantând că micuții dvs. se vor distra în cel mai sigur mod posibil.

Cu accent pe copii, educație și învățare, la Puppa Kids suntem conștienți de importanța jocului în dezvoltarea emoțională și intelectuală a copiilor. Ca atare, păpușile Llorens se integrează perfect în povestea noastră.

În magazinul nostru fizic și online găsiți produse Llorens din colecțiile:

  • Los llorones de Llorens – este prima colecție lansată. Cuprinde păpușile care plâng cu suzetă și care sunt făcute pentru a forma perechi de gemeni (bebeluș fetiță și băiețel). Alexandra, Rita, Aitana, Joel ... sunt doar o parte dintre păpușile colecției. Gemenii Llorens adoră să fie împreună. Ei poartă întotdeauna haine asorate.

  • Nuestras muñecas más lindas – sunt păpușile cele mai moderne din colecție. Vin îmbrăcate în hăinuțe moderne, cu diferite texturi. Cuprind atât păpuși micuțe și cochete de doar 28 cm cât și modele clasice. Valeria, Martina, Sara, Nicole... sunt doar o parte dintre păpușile colecției. Păpușile din această colecție Llorens își mișcă capul, brațele și picioarele, permițând să fie așezate într-o serie de poziții realiste și amuzante.

  • Recién Nacidos que lloran - Acești nou-născuți sunt pur și simplu cei mai simpatici! Când apăsați corpul lor mic, ei plâng. Când îi îmbrățișați, ei spun mami și tati. Acete păpuși vin cu o serie de rucsacuri mici, coșulețe și hamuri, astfel încât să poată fi transporate - la fel ca un copil adevărat.

  • Recién Nacidos muy suaves – aceste păpuși Llorens se remarcă prin textura fină și catifelată care imită pielea unui bebeluș. Deoarece aceste păpuși au tot corpul din vinil pot fii îmbăiate. Tot în această colecție veți regăsi păpușile Bimbo și Bimba, Nico și Nica, Tino și Tina și multe altele, cu o gamă uriașă de accesorii, genți reversibile, pături mici, suport pentru schimbarea bebelușilor și coșuri. Veți dori să le adopți pe toate!

  • Miss Minis - Cea mai noua Colectie de papusi absolut adorabile. Colectia cuprinde 6 papusi - prietene, a caror poveste are loc pe strada Portobello, si oricare dintre ele o va alege copilul tau, cu siguranta va deveni jucaria preferata.
  • Vestidos y complementos – reprezintă colecția de hăinuțe și accesorii pentru păpușile Llorens și momentan este disponibilă doar în magazinul fizic Puppa Kids.

Papusa Miss DANA STAR

Miss Dana Star este o fetita la moda si mereu pregatita pentru joaca si aventuri noi alaturi de cei mici
195.00 lei 155.00 lei