Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Lenjeria de pat pentru bebeluși – cum facem alegerea corectă?

- 0 Comentarii
Lenjeria de pat pentru bebeluși – cum facem alegerea corectă?

Venirea pe lume a unui nou membru în familie înseamnă atât momente plăcute, cât și o serie de provocări pentru părinți. Începând de la lenjeria de pat și până la hăinuțe sau mâncare, fiecare alegere implică numeroase semne de întrebare și, bineînțeles, luarea în calcul a tuturor avantajelor sau dezavantajelor produselor respective.

Deoarece nou-născuții sunt mai agitați în primele luni de viață, somnul acestora trebuie să fie cât mai lin și mai odihnitor, iar printre produsele care joacă un rol important în acest sens se numără, fără îndoială, lenjeria de pat.

Cum alegem cea mai bună lenjerie de pat pentru bebelușul nostru? Ei bine, există o serie de criterii după care ne putem ghida. Iată ce detalii influențează confortul copilașului pe durata somnului:

Calitatea materialelor

Fie că vorbim despre jucării sau despre lenjerii de pat, nou-născuții sunt mult mai sensibili decât adulții sau decât copiii cu vârste mai mari. Tocmai de aceea, calitatea nu este un criteriu pe care să îl omitem sau pe care să îl trecem ușor cu vederea.

În ceea ce privește lenjeriile de pat pentru bebeluși, vă recomandăm să mizați doar pe materiale naturale, eliminând complet toate variantele sintetice. Astfel, calitatea somnului va crește și, de asemenea, veți scăpa de grija eventualelor alergii ale copilașului.

Lenjeriile de pat confecționate din 100% bumbac sunt cea mai bună alegere pe care părinții o pot face pentru cei mici, întrucât acesta este un material respirabil și devine ideal în orice anotimp, indiferent de temperatura din cameră. Dacă găsiți o variantă ușor elastică, atunci, cu siguranță, confortul nu va fi una dintre problemele pe care juniorul le va întâmpina.

Totodată, lenjeriile de pat pentru copii realizate din bumbac sunt facil de curățat și de igienizat, ceea ce este un plus pentru părinți.

Dimensiuni

Deși pare un detaliu minor, dimensiunea lenjeriei de pat are un rol semnificativ din prisma siguranței piticului. Spre exemplu, articolele de dimensiuni prea mari nu vor sta strâns pe patul celui mic, ceea ce îl va incomoda și îl va împiedica să se bucure de un somn odihnitor.

Dimensiunea pilotei, a cearșafului sau a pernei se aleg în funcție de mărimea patului, dar și conform categoriei de vârstă a juniorului.

Imprimeuri

Este perfect adevărat faptul că micuțul nu va sesiza imprimeurile lenjeriei de pat. Totuși, asta nu înseamnă că amenajarea camerei sale nu poate respecta principiile de design interior, mai ales dacă doriți un ambient liniștitor și extrem de colorat pentru copilașul dumneavoastră.

Prin urmare, vă sfătuim să mizați pe imprimeuri și pe combinații cromatice cât mai sugestive, care să aducă o pată de culoare în camera bebelușului și să înveselească universul în care cel mic va crește și se va dezvolta.

Căutați lenjerii de pat pentru îngerașul dumneavoastră? La Puppa.ro suntem în permanență pregătiți să vă întâmpinăm cu cele mai avantajoase oferte. Mai mult decât atât, întotdeauna garantăm calitatea și profesionalismul, astfel încât bebelușul dumneavoastră să se bucure de tot ceea ce este mai bun. Așadar, vă invităm pe site să descoperiți o gamă completă de modele, dar și alte produse ideale pentru camera nou-născuților.

Comentarii (0)