Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

La Millou

Va invitam in lumea La Millou sa descoperiti si voi produsele care au adus fericire si siguranta atator familii din lumea intreaga!

In premiera si exclusivitate, Puppa Kids va prezinta produsele de top pentru copii si parinti, La Millou.

Se poate spune despre La Millou ca sunt visătorii care au colorat realitatea. Creeaza, picteaza, se joaca cu modele, materiale și accesorii. Printre produsele lor va exista ceva pentru clasici, ceva pentru avangardisti, pentru optimiștii cu spirit deschis și pentru cei care ar nu ar trai o zi fără un pic de nebunie :).

Prin produsele lor incearca să creeze o lume bucuroasă, unde sunt invitati toți părinții și copiii lor.

La Millou înseamnă frumos, culoare și siguranță. Acest motto le-a adus iubirea copiilor polonezi și a părinților polonezi,in primul rand, dar si a sute de mii de oameni fantastici de pe mai multe continente care pur si simplu adora forma poloneza La Millou.

Toate produsele lor au certificatele necesare și multe dintre produse au primit premii sau distincții în competiții de prestigiu, precum și un aviz pozitiv al Institutului Mama și Copilul.

Echipa La Millou adora sa se joace cu modele, culori, nuante, dar niciodată facand experimente, de aceea lucreaza doar cu furnizori de încredere, iar prin sita căutărilor lor, adesea foarte lungi, trec numai acele materii prime a căror proprietăți sunt confirmate de certificate și aprobări corespunzătoare.

În întreaga lume, se cauta siguranță pentru copil și pentru mamă. La Millou se asigură că produsele lor nu conțin substanțe nocive pentru sănătatea copilului, garantând dezvoltarea adecvată și un mediu prietenos. De aceea lucreaza doar cu cei mai buni producători de țesături. Materiile prime utilizate în producția produselor lor respectă cele mai stricte standarde de siguranță, confirmate de certificatul OEKO-TEX 100, CLASA I. Produsele cu acest certificat îndeplinesc cele mai stricte cerințe pentru articolele pentru sugari și copii mici.

Țesăturile folosite sunt durabile și delicate în același timp. Culorile rămân vii și durabile datorită unei metode de imprimare unice și foarte sigure, confirmată de certificatul Oeko-Tex 100.

Umpluturile din păturile și pernele La Millou sunt fabricate din material nețesut de silicon antialergic de cea mai bună calitate, având certificatul Oeko-Tex 100.

Firele pe care le folosesc au certificatul Oeko-Tex 100.

Produsele La Millou nu conțin elemente periculoase. De ex., la sacii de dormit, unde este folosit fermoar – acesta este ascuns și astfel corpul nu are elemente proeminente - în conformitate cu liniile directoare de siguranță pentru produsele pentru copii mici.

Pernele pline (precum și alte produse La Millou®) pot fi spălate în mașina de spălat, ceea ce permite o curățare maximă într-un mod rapid și ușor.

Pernutele La Millou pentru copii sunt foarte plate, astfel încât capul bebelusului sa nu stea prea sus, ci sa permita o suficienta inclinare a acestuia.

Aparatori patut - Bad fish

250.00 lei

Baby Nest Velvet - Forest - Khaki

410.00 lei

Baby Nest Velvet - It"s White Magic - Ink

410.00 lei

Baby Nest Velvet - Magic Owl - Smoke Mint

410.00 lei

Baby Nest Velvet - Moonlight Swan

410.00 lei

Baby Nest Velvet - Rafaello - Lady Peony

410.00 lei

Baby Nest Velvet - Royal Navy

410.00 lei

Baby Nest Velvet - Wild Blossom

410.00 lei
Filters

Filter by:

Clear All
Min: 60.00 lei Max: 495.00 lei
60 495