Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Iată cum să te pregătești pentru venirea pe lume a unui bebeluș

- 0 Comentarii
Iată cum să te pregătești pentru venirea pe lume a unui bebeluș

Urmează să îl ții în brațe pentru prima oară pe noul membru al familiei? Ei bine, sosirea pe lume a unui bebeluș reprezintă cel mai important moment din viața oricărui părinte. Cu toate acestea, nu lăsa emoțiile să devină copleșitoare și asigură-te că ești pe deplin pregătită pentru această etapă din viața ta.

Așadar, înainte de a avea loc fericitul eveniment, te sfătuim să te ocupi în principal de amenajarea camerei pentru cel mic, dotând-o în funcție de nevoile piticului din primele sale luni de viață.

Descoperă, în rândurile următoare, o listă cu elementele semnificative pe care camera juniorului trebuie să le cuprindă, astfel încât să nu îi lipsească nimic, odată ce îl aduci în noua sa casă:

Îmbrăcămintea potrivită pentru nou-născuți

Îți recomandăm să cumperi din timp hăinuțe pentru bebeluș, iar dacă știi deja sexul mititelului, încearcă să alegi cu atenție nuanțele pieselor vestimentare cu care îl vei îmbrăca.

De asemenea, este indicat să ții cont și de anotimpul în care cel mic se va naște, spre a cumpăra doar câteva seturi de hăinuțe ce îi vor fi necesare în primele săptămâni. Întrucât un bebeluș nu va încăpea prea mult timp în hăinuțele destinate primului stagiu de creștere (0-3 luni), poți achiziționa și articole de îmbrăcăminte pentru etapele ce urmează.

Pe de altă parte, nu uita să fii atentă și la calitatea materialelor din care sunt confecționate hăinuțele pentru nou-născuți, deoarece pielea micuților este extrem de sensibilă și se poate irita cu ușurință.

Articolele esențiale pentru igiena corporală a bebelușului

După ce te-ai asigurat că juniorul tău va fi îmbrăcat corespunzător la ieșirea din maternitate, amintește-ți și de produsele cu care te vei ocupa de igiena sa corporală. Atât scutecele, șervețelele umede, prosopelele, uleiurile de masaj, cât și cădița în care îi vei face baie nu trebuie să lipsească din dotarea camerei piticului.

Cel mai confortabil pătuț pentru copilașul tău

Pătuțul mititelului este un alt element principal din camera sa. Dacă ți-ai propus să respecți design-ul interior al încăperii, atunci orientează-te asupra unui model în nuanțe compatibile cu celelalte piese de mobilier.

Pentru siguranța copilașului, pot fi aplicate în interiorul pătuțului apărători special concepute în acest sens. Totodată, noi îți recomandăm protecțiile împletite din catifea, care au rolul de a-i oferi celui mic un plus de confort, acționând ca un element izolator față de pereții pătuțului.

Căruciorul și scaunul de mașină pentru bebeluș

Fără îndoială, căruciorul și scaunul de mașină trebuie să se numere pe lista de cumpărături din ultimele săptămâni de sarcină, întrucât sunt obligatorii la plimbarea bebelușului, în special atunci când familia dispune de un autoturism.

Deși momentul nașterii vine nu doar cu sentimente de fericire, ci și cu teama față de nou, odată cu venirea pe lume a micuțului, toate emoțiile vor trece. Ca să scapi de grijile în plus, încearcă să acorzi atenție fiecărui detaliu în parte, fiind pregătită cu toate elementele pe care ți le-am menționat mai sus, începând de la hăinuțele potrivite pentru nou-născuți și până la căruciorul în care îl vei plimba pe junior.

Comentarii (0)