Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda.
In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre puppa.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.
Comanda telefonica
Telefonand la 0746210002 un agent de vanzari  va va prelua comanda.
Cum platesc?
Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
La sediul nostru: numerar ;
Plata ramburs:  platesti in numerar la livrare,

Plata online cu cardul.

Livrarea
Livrarea produselor pentru comenzile ce depasec valoarea 250 Ron se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 250 Ron, costul livrarii este 25 Ron inclusiv TVA. Exceptie de la acest tarif pentru transport vor face coletele ce depasesc 3 kg, precum si coletele care vor fi livrate in afara ariei de acoperire a companiei de curier. In acest ultim caz, costul transportului va fi calculat in functie de localitatea de livrare, pentru fiecare comanda in parte.