Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Chiar avem nevoie de un Baby Nest?

- 0 Comentarii
Chiar avem nevoie de un Baby Nest?

În ultimii ani, tot mai multe mămici au dat dovadă de receptivitate și dorință de inovație pe palierul confortului absolut al micuțului. Baby Nest-urile sau „cuiburile” confortabile, sunt tot mai des pe lista produselor esențiale achiziționate de părinți. Dar care este motivul pentru care aceste baby nest-uri sunt atât de populare, și mai presus de toate, chiar sunt sigure pentru micuți aflăm în continuare.

Unul dintre motivele primordiale care determină mămicile să achiziționeze un baby nest se regăsește în faptul că, majoritatea medicilor și specialiștilor în domeniul sănătății recomandă ca cei mici să doarmă pe spate. În urma cercetărilor s-a constatat că așezarea bebelușului pe spate scade riscul apariției sindromului morții subite.

De ce utilizăm un baby nest?

Prin urmare, un baby nest are sarcina de a menține poziția corespunzătoare a bebelușului pentru a elimina posibilitatea răsucirii pe burtică. De altfel, acest tip de culcuș este potrivit și pentru momentele în care părinții doresc să-l țină pe cel mic alături, în propriul pat. Însă, cu mare precizie, capul micuțului necesită a fi amplasat exact la nivel cu ale părinților, în acest fel putându-se evita apariția diverselor accidente neplăcute.

În cele din urmă, baby nest-ul aduce cu sine o selecție de beneficii pe care multe mămici le adoră. Adoptarea acestui concept creează un sentiment de familiaritate micuțului, deorece acesta posedă o similitudine cu pântecele mamei, loc de unde căldura nu lipsea, iar confortul era mai mult decât perfect.

Ideea de bază a acestui concept este să ne țină aproape de micul nostru prichindel în orice context cu putință, deplasarea fiind mult mai facilă în compania unui baby nest ușor de transportat. Vizitele la prieteni, cunoștințe sau familie devin o adevărată plăcere, deoarece starea de confort și familiaritate a celui mic este necontenită și consecventă.

Sunt cu adevărat sigure?

Datorită faptului că acest tip de produs este relativ nou pe piață, nu există standarde care să reglementeze și să garanteze că acestea sunt pe deplin sigure. Fiecare model este deosebit, variantele realizate de brandul „La Millou” aduc confortul și durabilitatea la cote maxime. Poziția bebelușului este extrem de importantă pe toată durata șederii în baby nest. Este exclus ca pruncul să fie apropiat cu fața de laturile baby nest-ului, și se preferă supravegherea acestuia în mod regulat. Acestea sunt condițiile estențiale ce necesită respectate pentru a vă bucura din plin de calitățile acestui tip de produs.

Unul dintre motivele conceperii modeleleor de baby nest-uri din gama „La Millou” este acela de a oferi copiilor locuri confortabile și sigure pentru bebeluși. Modelele sunt realizate din materiale catifelate și ferme, fiind constant testate pentru a asigura copilașilor liniștea de care au nevoie.

Vă invităm să descoperiți colecția „La Millou”, care deține modele unice pe piață din punct de vedere calitativ, funcțional și estetic, pentru a îndeplini cu rigurozitate cerințele și dorințele părinților. Atenția cu care se raportează la siguranța micuților este evidentă încă de la prima privire a modelelor de baby nest-uri, un spectacol de nuanțe absorbând privirea și proiectând gândul dincolo de realitate.

Comentarii (0)