Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Ce hăinuțe nu trebuie să lipsească din garderoba copilului

- 0 Comentarii
Ce hăinuțe nu trebuie să lipsească din garderoba copilului

Fiind mămici suntem mereu tentate să optăm pentru cele mai drăgălașe variante atunci când vine vorba de hăinuțe pentru copii, însă care sunt hăinuțele cu adevărat importante și esențiale în garderoba micuțului sau micuței, aflați în rândurile ce urmează.

Cine ne poate condamna pentru simplul fapt că, dorim mereu ca cel mic sa fie îmbrăcat precum o păpușică, să arate adorabil dar să se și simtă pe măsură? Criteriul estetic este unul dintre primele puncte pe care le luăm în considerare atunci când ne avântăm într-o sesiune de shopping, însă, trebuie să ne coordonăm bugetul în funcție de nevoiele prichidelului dar și de aspectul pe care ni-l dorim în mod obligatoriu (care mămică nu dorește acest lucru?), cu scopul de a nu face investiții inutile, mai ales că majoritatea copiilor cresc extrem de reprede.

Ei bine, ca regulă de prim ordin, ia în calcul confortul de care nu trebuie să privezi copilașul. După cum am menționat și în alte articole, sensibilitatea pielii micuților este foarte accentuată mai ales în primele luni de viață, așa că încearcă să mizezi astfel pe materiale precum bumbac, fibre de bambus, în special textile organice, naturale care avantajează ritmul de creștere natural al copilașului și dezvoltarea sănătoasă.

Materialul, mărimea și nuanțele sunt de regulă, criteriile constitutive ale deciziei finale, astfel, luând în calcul specificațiile legate de material, susținem că dimensiunea trebuie să fie suficient de mare pentru a-i oferi copilului lejeritatea în mișcare, iar nuanțele au rolul lor, însă o alegere facilă pentru copil vizează nuanțe neutre, pasteluri, în principiu, acele variante care nu sunt supuse diverselor procese de natură chimică ce pot afecta într-un fel sau altul pielea.

Așadar, iată câteva tipuri de articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba copilașului:

Salopetele

Acestea fac parte, cu predilecție, din categoria articolelor extrem de necesare, mai ales dacă dorim să-i oferim bebelușului un cofort termic deosebit, și nu, nu discutăm despre articolele vestimentare utilizate în exces pe copilaș, ci acele salopete realizate din bumbac moale, practice și utile, care sunt prevăzute cu un sistem de prindere cu capse în față și pe piciorușe. Salopetele sunt bine venite în orice anotimp, fie că avem în discuție o ieșire în aer liber (în sezonul cald), putând suplimenta confortul termic cu o pătură din bumbac, iar dacă ne dorim ca în sezonul rece tot salopetele să ne înveselească privirea, și, deopotrivă, să îi asigure un aer relaxat copilului, alegem modelele mai groase care mențin temperatura corpului pe tot parcursul purtării.

Compleurile

Compleurile sunt acele articole vestimentare care alcătuiesc un întreg absolut minunat. Este într-adevăr cert faptul că, ne topim după aspectul estetic așa cum am menționat anterior, iar aceste compleuri ne compleșesc. Acestea sunt dusponibile, de obicei într-o combinație cromatică omogenă și similară, majoritatea seturilor de acest gen fiind disponibile într-un număr de 2, 3 sau chiar 4 piese.

Avantajul principal pe care vi-l oferă copleurile este că puteți jongla cu piesele vestimentare și în alte ținute pentru micuț, astfel dacă vei dori să-l îmbraci pe cel mic într-un fel anume și crezi că se potrivește o anumită piesă din compleu, ai dreptul să fii creatică, să alegi așa cum vrei.

Body-urile

Nimic nu se compară cu câteva seturi de body-uri comode. Fiecare mămică este diferită în felul său și știm foarte bine acest lucru, în plus, acest criteriu este valabil și pnetru copilaș. Body-urile sunt nu numai utile, ci și extrem de accesibile, mămicile au șansa să aleagă fără grijă din colecția noastră de body-uri.

Vă invităm să descoperiți în cadrul magazinului nostru online, cele mai versatile modele de body-uri salopete și compleuri cu care să vă protejați micuțul atât în zilele dedicate plimbărilor, cât și celor în care timpul este savurat în confortul priopriului domiciliu.

Comentarii (0)