Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Articole blog din "2020" "September"
Alege încălțămintea potrivită pentru copilul tău - Comentarii (0)
Alege încălțămintea potrivită pentru copilul tău
Majoritatea copiilor se nasc cu picioare sănătoase. Durerile de spate și deformările coloanei vertebrale sunt adesea rezultatul unei posturi sau a mersului slab. Este esențial să încălțăm copii cu papucii potriviți încă de la o vârstă fragedă. Acest lucru este mai important pentru sănătatea copilului decât ați putea crede.
Body-ul pentru bebeluși - un articol vestimentar de primă importanță - Comentarii (0)
Body-ul pentru bebeluși - un articol vestimentar de primă importanță
Body-ul este un articol de bază pentru îmbrăcămintea unui bebeluș. Chiar dacă este de fapt un articol simplu, acesta rămâne în același timp cel mai practic și confortabil articol de îmbrăcăminte, folosit de obicei pentru bebelușii de la 0 la 12/18 luni. Principalul avantaj este acela de a-i permite micuțului bebeluș să se miște liber în timp ce rămâne protejat și bine acoperit. De asemenea, acest articol vestimentar este deosebit de potrivit ca idee de cadou practic, util și drăguț pentru o proaspătă mamă.