Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Articole blog din "2020" "December"
Idei de cadouri pentru naștere - Comentarii (0)
Idei de cadouri pentru naștere
Sora ta, colega ta sau cea mai bună prietenă a ta tocmai a născut și cauți un cadou frumos și original pentru bebelușului său? Pentru a vă ghida să răsfățați bebelușul în cel mai bun mod, vă oferim câteva sfaturi în alegerea celui mai inspirat cadou.
Chiar avem nevoie de un Baby Nest? - Comentarii (0)
Chiar avem nevoie de un Baby Nest?
În ultimii ani, tot mai multe mămici au dat dovadă de receptivitate și dorință de inovație pe palierul confortului absolut al micuțului. Baby Nest-urile sau „cuiburile” confortabile, sunt tot mai des pe lista produselor esențiale achiziționate de părinți. Dar care este motivul pentru care aceste baby nest-uri sunt atât de populare, și mai presus de toate, chiar sunt sigure pentru micuți aflăm în continuare.
De ce adoră mămicile protecția pentru pătuț - Comentarii (0)
De ce adoră mămicile protecția  pentru pătuț
Suntem mămici și dorim mereu să aducem un plus de confort micuților noștri, mai ales dacă ne află la primul copil și abia ce facem „primii pași” alături de îngeraș. Suntem mereu în căutarea celor mai bune produse pentru a ne face viața mai ușoară, atât a noastră, cât și a celor din jur și în special micului îngeraș. Noile inovații au adus în rândul mămicilor elemente esențiale care să le diminueze grijile de zi cu zi, în special capitolul ce implică siguranța copilului în pătuț pe toată durata șederii.
Cele mai adorate cadouri de Craciun pentru copii - Comentarii (0)
Cele mai adorate cadouri de  Craciun pentru copii
Iată-ne aici, în cea mai minunată perioadă din an, cu toate că trecem pritr-o perioadă destul de dificilă, în adâncul inimii ne dorim să petrecem timp minunat alături de prichindeii noștri să acordăm atenție clipelor pline de emoții.