Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Blog
Alege încălțămintea potrivită pentru copilul tău - Comentarii (0)
Alege încălțămintea potrivită pentru copilul tău
Majoritatea copiilor se nasc cu picioare sănătoase. Durerile de spate și deformările coloanei vertebrale sunt adesea rezultatul unei posturi sau a mersului slab. Este esențial să încălțăm copii cu papucii potriviți încă de la o vârstă fragedă. Acest lucru este mai important pentru sănătatea copilului decât ați putea crede.
Body-ul pentru bebeluși - un articol vestimentar de primă importanță - Comentarii (0)
Body-ul pentru bebeluși - un articol vestimentar de primă importanță
Body-ul este un articol de bază pentru îmbrăcămintea unui bebeluș. Chiar dacă este de fapt un articol simplu, acesta rămâne în același timp cel mai practic și confortabil articol de îmbrăcăminte, folosit de obicei pentru bebelușii de la 0 la 12/18 luni. Principalul avantaj este acela de a-i permite micuțului bebeluș să se miște liber în timp ce rămâne protejat și bine acoperit. De asemenea, acest articol vestimentar este deosebit de potrivit ca idee de cadou practic, util și drăguț pentru o proaspătă mamă.
Ce hăinuțe nu trebuie să lipsească din garderoba copilului - Comentarii (0)
Ce hăinuțe nu trebuie să lipsească din garderoba copilului
Fiind mămici suntem mereu tentate să optăm pentru cele mai drăgălașe variante atunci când vine vorba de hăinuțe pentru copii, însă care sunt hăinuțele cu adevărat importante și esențiale în garderoba micuțului sau micuței, aflați în rândurile ce urmează.
Ce hăinuțe alegi pentru ziua botezului? - Comentarii (0)
Ce hăinuțe alegi pentru ziua botezului?
Primul și cel mai frumos eveniment din viața părinților este botezul. După cum știm, pregătirile pentru ceremonia de creștinare sunt destul de minuțioase, mai ales când vine vorba de alegerea hăinuțelor pentru nou-născut. Ei bine, după ce ai calculat și bifat toate detaliile pregătirii precum: alegerea bisericii unde va avea loc botezul, preotul care va efectua Sfânta Taină, locația, fotografii și videografii, mai rămâne un singur aspect de care trebuie să te ocupi. Care este acesta? Corect, alegerea hăinuțelor pentru botez.
Primul an de viață. Ce nu trebuie să îți lipsească din casă - Comentarii (0)
Primul an de viață. Ce nu trebuie să îți lipsească din casă
După cum bine știm, mămicile la prima naștere sunt extrem de entuziasmate dar și puțin, sau mai mult, anxioase. De ce? Pentru că odată cu bebe, apar și temerile care perturbă liniștea, însă, ceea ce apreciază fiecare viitoare mămică este sprijinul moral. Nimic nu se compară cu sentimentul de siguranță, așa este? Dacă ești o mămică la început de drum și vrei să fii foarte informată cu cele mai necesare lucruri de care nu trebuie să te lipsești, citește în continuare rândurile pregătite pentru tine.
Încălțămintea pentru copii și dezvoltarea optimă. Ce trebuie să ai în vedere înainte să faci achiziții - Comentarii (0)
Încălțămintea pentru copii și dezvoltarea optimă. Ce trebuie să ai în vedere înainte să faci achiziții
Venirea pe lume a unui micuț îngeraș este un cadou minunat pe care viața ni-l oferă, însă, de cele mai multe ori odată cu acesta, vine un amalgam de emoții și senzații, de la fericire, la grijă, acest fapt fiind întâlnit, mai cu precizie, la părinții aflați la început de drum.
Iată cum să te pregătești pentru venirea pe lume a unui bebeluș - Comentarii (0)
Iată cum să te pregătești pentru venirea pe lume a unui bebeluș
Urmează să îl ții în brațe pentru prima oară pe noul membru al familiei? Ei bine, sosirea pe lume a unui bebeluș reprezintă cel mai important moment din viața oricărui părinte. Cu toate acestea, nu lăsa emoțiile să devină copleșitoare și asigură-te că ești pe deplin pregătită pentru această etapă din viața ta.
Curățarea și igienizarea hăinuțelor pentru nou-născuți de la A la Z - Comentarii (0)
Meseria oricărui părinte este, înainte de orice altceva, protejarea copilașului său și asigurarea unui mediu propice dezvoltării sale. O activitate esențială spre a le proteja celor mici nu doar pielea, ci și starea de sănătate se referă la menținerea igienei hăinuțelor cu care îi îmbrăcăm.
Cum îți dai seama că bebelușul tău NU este îmbrăcat corespunzător? - Comentarii (0)
Experiența cu cei mici este o abilitate care se dobândește în timp, odată ce te confrunți cu fel și fel de situații, pe cât se poate de diferite unele de celelalte. În acest mod, capeți încredere în alegerile tale și creezi un precedent din prisma celor mai bune soluții pentru următorul copilaș pe care îl vei avea.
Cum influențează hăinuțele somnul bebelușilor? - Comentarii (0)
Cu siguranță, știi deja faptul că somnul joacă un rol esențial în procesul de dezvoltare a copiilor. Din acest motiv, orice părinte trebuie să fie cât mai bine informat pentru a face cele mai bune alegeri pentru micuțul său, începând de la hăinuțele perfecte pentru dormit și până la intervalul de somn recomandat zilnic.