Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Blog
Lenjeria de pat pentru bebeluși – cum facem alegerea corectă? - Comentarii (0)
Lenjeria de pat pentru bebeluși – cum facem alegerea corectă?
Venirea pe lume a unui nou membru în familie înseamnă atât momente plăcute, cât și o serie de provocări pentru părinți. Începând de la lenjeria de pat și până la hăinuțe sau mâncare, fiecare alegere implică numeroase semne de întrebare și, bineînțeles, luarea în calcul a tuturor avantajelor sau dezavantajelor produselor respective.
De ce ar trebui să alegem jucării din lemn pentru piticii noștri? - Comentarii (0)
De ce ar trebui să alegem jucării din lemn pentru piticii noștri?
Fiecare părinte știe că jucăriile au un rol deosebit de important în bunăstarea copilașilor. Totuși, la ora actuală, pe piață se găsesc o varietate de modele, motiv pentru care nu întotdeauna avem siguranța că facem alegerea corectă.
Avantajele sacului pentru cărucior - Comentarii (0)
Avantajele sacului pentru cărucior
Un sac pentru cărucior este esențial pentru bebeluși, practic și sigur, îl protejează în totalitate și face parte din mediul său încă de la naștere, pentru a-i permite să doarmă liniștit dar și în deplină siguranță.
Idei de cadouri pentru naștere - Comentarii (0)
Idei de cadouri pentru naștere
Sora ta, colega ta sau cea mai bună prietenă a ta tocmai a născut și cauți un cadou frumos și original pentru bebelușului său? Pentru a vă ghida să răsfățați bebelușul în cel mai bun mod, vă oferim câteva sfaturi în alegerea celui mai inspirat cadou.
Chiar avem nevoie de un Baby Nest? - Comentarii (0)
Chiar avem nevoie de un Baby Nest?
În ultimii ani, tot mai multe mămici au dat dovadă de receptivitate și dorință de inovație pe palierul confortului absolut al micuțului. Baby Nest-urile sau „cuiburile” confortabile, sunt tot mai des pe lista produselor esențiale achiziționate de părinți. Dar care este motivul pentru care aceste baby nest-uri sunt atât de populare, și mai presus de toate, chiar sunt sigure pentru micuți aflăm în continuare.
De ce adoră mămicile protecția pentru pătuț - Comentarii (0)
De ce adoră mămicile protecția  pentru pătuț
Suntem mămici și dorim mereu să aducem un plus de confort micuților noștri, mai ales dacă ne află la primul copil și abia ce facem „primii pași” alături de îngeraș. Suntem mereu în căutarea celor mai bune produse pentru a ne face viața mai ușoară, atât a noastră, cât și a celor din jur și în special micului îngeraș. Noile inovații au adus în rândul mămicilor elemente esențiale care să le diminueze grijile de zi cu zi, în special capitolul ce implică siguranța copilului în pătuț pe toată durata șederii.
Cele mai adorate cadouri de Craciun pentru copii - Comentarii (0)
Cele mai adorate cadouri de  Craciun pentru copii
Iată-ne aici, în cea mai minunată perioadă din an, cu toate că trecem pritr-o perioadă destul de dificilă, în adâncul inimii ne dorim să petrecem timp minunat alături de prichindeii noștri să acordăm atenție clipelor pline de emoții.
Care sunt avantajele pernei pentru alăptare - Comentarii (0)
Care sunt avantajele  pernei pentru alăptare
Momentul venirii pe lume a micuțui este o amintire ce îți va dăinui în suflet pentru toată viața. Orice mămică este compleșită de amintirea primei sale întâlniri cu minunea mult așteptată. Aceste clipe aduc cu sine și o serie de schimbări și activități noi pe care trebuie să le practicăm, printre care se regăsește și alăptarea.
Alege încălțămintea potrivită pentru copilul tău - Comentarii (0)
Alege încălțămintea potrivită pentru copilul tău
Majoritatea copiilor se nasc cu picioare sănătoase. Durerile de spate și deformările coloanei vertebrale sunt adesea rezultatul unei posturi sau a mersului slab. Este esențial să încălțăm copii cu papucii potriviți încă de la o vârstă fragedă. Acest lucru este mai important pentru sănătatea copilului decât ați putea crede.
Body-ul pentru bebeluși - un articol vestimentar de primă importanță - Comentarii (0)
Body-ul pentru bebeluși - un articol vestimentar de primă importanță
Body-ul este un articol de bază pentru îmbrăcămintea unui bebeluș. Chiar dacă este de fapt un articol simplu, acesta rămâne în același timp cel mai practic și confortabil articol de îmbrăcăminte, folosit de obicei pentru bebelușii de la 0 la 12/18 luni. Principalul avantaj este acela de a-i permite micuțului bebeluș să se miște liber în timp ce rămâne protejat și bine acoperit. De asemenea, acest articol vestimentar este deosebit de potrivit ca idee de cadou practic, util și drăguț pentru o proaspătă mamă.