Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 17:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi | Livrari gratuite in Romania pentru comenzi cu valoare de 250 RON.

Avantajele sacului pentru cărucior

- 0 Comentarii
Avantajele sacului pentru cărucior

Un sac pentru cărucior este esențial pentru bebeluși, practic și sigur, îl protejează în totalitate și face parte din mediul său încă de la naștere, pentru a-i permite să doarmă liniștit dar și în deplină siguranță. 

Sacul pentru cărucior are doar avantaje

În primul rând, este confortabil, cald și ușor, conceput pentru a oferi copilului confort maxim în timpul plimbărilor în perioada de toamnă și iarnă.

Datorită designului său mai larg la picioare, sacul pentru cărucior permite bebelușului să-și mențină libertatea de mișcare. Este potrivit pentru toate mișcările, din ce în ce mai numeroase, pe care bebelușul le va efectua cu picioarele, mișcări făcute în timpul somnului, înainte de a adormi dar și când este treaz. Permițându-i să se miște, destul de simplu și conform propriei evoluții, este un accesoriu esențial pentru confortul său corporal.

Iată care sunt cele mai recomandate huse pentru cărucior:

Husă cărucior Aspen Combo – este concepută pentru a oferi copilului confort maxim în timpul plimbărilor în perioada de toamnă și iarnă. Este un sac de dormit ce protejează împotriva frigului, vântului, ploii și a zăpezii. Datorită celor două elemente integrate: partea superioară și inferioară a sacului de dormit, această husă va crește odată cu copilul. Este o husă care poate fi utilizată în cărucior, în landou, și chiar în scaunul auto. De asemenea, va funcționa excelent ca si protecție impermeabilă a copilului atunci când îl dați cu sania.

Sac pentru cărucior Aspen Bag Uni Light – este o opțiune creată pentru a oferi copilului confort maxim în timpul plimbărilor toamnă și iarna. Husa pentru cărucior Aspen Bag Uni Light protejează împotriva vântului, a ploii și a zăpezii. Este un model conceput pentru cărucior, cu o lungime 110 cm. De asemenea, va funcționa grozav ca un sac-protecție pentru sanie. Este cusută din materiale speciale, rezistente, interiorul sacului de cărucior este un strat cald și moale de catifea elegantă iar un strat intern suplimentar de ortalion impermeabil protejează împotriva vântului, frigului și umidității. Partea de sus este o glugă caldă finisată cu o blană artificială elegantă, care poate fi detașată optional.

Sac pentru cărucior Aspen BABY - Waterproof

Modelul de sac pentru cărucior de iarnă ASPEN Winterproof BABY este o opțiune confortabilă pentru plimbări toamna și iarna. Este confortabil, cald și ușor și este creat pentru bebeluși de la naștere până la 1 an. Se potrivește cu lando-ul și scaunul auto.
Stratul exterior matlasat este o catifea întărită cu membrană respirabilă și permeabilă la vapori, a cărei impermeabilitate este la nivelul min. 10.000 m (sigur chiar și în condiții extreme - comparabil îmbrăcămintei de schi).

Din toate aceste motive, sacul pentru cărucior rămâne un element esențial în viața de zi cu zi a bebelușului și a părinților săi și, cel mai dificil, în cele din urmă, va fi doar să te hotărăști pe care să îl alegi, deoarece unul este mai frumos decât celălalt. Iar acum, că știi toate avantajele pentru a-ți instala bebelușul în această husă, tot ce trebuie să faci este să-l scoți la plimbare și să-l lași să adoarmă profund în săculețul lui moale și confortabil.

Comentarii (0)